Rondje Norg, 1e Paasdag

1e Paasdag en toch nog zoveel mensen die willen fietsen.
Aan de start verschijnen onze dokter (die wel erg bruinverbrand is), een snotterende Cees (last van een klimaatverschilletje), JP, Marcel (te herkennen aan het zeehondengeblaf), Dolf, Jan, Koert, Ans, Peter V. en Saskia. De zon schijnt, maar het is nog wel fris. Een aantal durft het aan in de driekwart broek te verschijnen.
Ondanks de noordwesten wind besluiten we naar Norg te gaan. Het blijft de hele route droog. Helaas is wel het wegdek behoorlijk nat, waardoor we toch behoorlijk nat en smerig aan komen. De Woldbikers zitten binnen al lekker bij de kachel te wachten op hun koffie en taart.
Wij, als echte bikkels, besluiten buiten op het terras te gaan zitten. Als de bestelling wordt opgenomen wordt ons meteen al medegedeeld dat het wel even kan duren. Er zit een nieuwe eigenaar op het pand en die is nog niet helemaal ingesteld op dergelijke zondagochtend drukte. Als uiteindelijk de versnaperingen arriveren blijkt Saskia nog wel even achter haar stuk taart aan te moeten, die blijkt vergeten.
Dan gaat het regenen, heel attent wordt voor ons een zonneluifel  uitgerold, prima voor elkaar zou je denken. Gelukkig redt Jan ons even later van een zonneluifel op het hoofd, want de boel blijkt te zijn afgebroken. We moeten dus toch naar binnen verkassen. Bij het betalen schiet de eigenaar ook nog even in de stress: het kleingeld is bijna op.
De terugweg verloopt winderig. Ook heeft Ans nog een lekke band.
Al met al wel lekker gefietst. Komende dinsdag maar weer 🙂

Total distance: 111.14 km
Max elevation: -1 m
Min elevation: -24 m
Total climbing: 179 m
Total descent: -197 m
Total time: 05:14:27