Aanmelden Proeflidmaatschap
(officieel: introducé lid)

Een keer meefietsen, dat kan natuurlijk altijd. Voor die tijd is het wel verplicht het aanmeldformulier voor introducés in te vullen. Op deze manier weten wij ook wie er mee fietst en mocht er wat zijn dan hebben we ook je gegevens.
Je kunt maximaal een maand introducé zijn, daarna kun je beslissen of een lidmaatschap wat voor je is. 
Het is belangrijk dat je voordat je mee komt fietsen eerst de gedragsregels van de fietsclub doorleest. Dit om ongelukken en onduidelijkheden te voorkomen. 

Hoe gaat het verder:
Na het invullen van dit formulier ontvang je een mail met wat aanvullende vragen. Vervolgens ontvang je een document met hierin informatie over onder andere het gebruik van de CYQL app. 

Als je introducé bent, ben je een maand lang gratis verzekerd bij de NTFU middels de introduceverzerking: zie hieronder. 

Wat houdt de introducéverzekering in?

NTFU verenigingen kunnen potentiële nieuwe leden mee laten fietsen met een gratis introducéverzekering. De introducé is  dan tijdens een clubrit, georganiseerd door de vereniging, verzekerd tegen schade aan de fiets tot een maximum bedrag van € 500, -. Dit kan alleen door de introducé aan te melden bij de NTFU door middel van een registratie op het intranet. De duur van de introducéverzekering is maximaal 1 maand

De unieke voordelen van de NTFU introducéverzekering op een rij:

  • De fiets is verzekerd tegen schade tot een maximum van € 500,-
  • Men is verzekerd tijdens een clubrit van de vereniging of bij een door de vereniging georganiseerd wielersportevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden.
  • Men is verzekerd voor de fiets waarop men tijdens het evenement rijdt.
  • De introducéverzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU, maar die wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering

Lidmaatschap van TC Marte Meo kost € 65,- per kalenderjaar. Hier zit het lidmaatschap van de NTFU bij in.

Wil je liever direct lid worden, vul dan het inschrijfformulier in.