TKP tocht van Groningen, zondag 11 september

Een vroege start vandaag: 7 uur verzamelen bij de AH in Appingedam. We startten daar met JP, Roelof, Cees, Izak, Eisso en Saskia. Onderweg zouden we Eric en Bas oppikken. Echter was Bas niet van de partij vanwege een partij de avond ervoor.
Veel te vroeg waren we al in Groningen, we mochten daar nog niet starten. We hadden dus nog even de tijd om goed wakker te worden. Ook wel nodig want door een aantal van ons werd de omkleedtent gebruikt als urinoir.
Met een groepje van de Woldbikers gingen we vervolgens op pad en al gauw had Rudy een lekke band, daar moest op gewacht worden natuurlijk.
Op de één of andere manier raakten we elkaar later kwijt, Eisso fietste ergens alleen en ook de Woldbikers hadden ons verlaten.
Roelof haakte vervolgens vanwege blessures na de pauzeplek in Delfzijl af, Cees fietste door toen we in Termunten nog een stop maakten voor de lekkerste appeltaart, Izak haakte daarna af omdat hij de man met de hamer tegenkwam. En toen waren er nog drie….
JP, Eric en Saskia…. Met ons drieën hebben we de laatste ca 90 km volbracht. Het was af en toe pittig, maar het is ons wel gelukt!

Total distance: 211.96 km
Max elevation: -2 m
Min elevation: -42 m
Total climbing: 271 m
Total descent: -309 m
Total time: 10:36:09